måndag 7 december 2015

5 Dejting Frågor För En Spännande Träff

dejting frågorAtt prata och skicka meddelanden till varandra på internet via dejtingsidor är ett bra sätt att träffa någon ny. Men det är en annan sak när det blir dags att mötas på riktigt, när man inte längre har tid att tänka igenom varje mening som ska förmedlas. Att förbereda inför en träff genom att ha några genomtänkta dejting frågor i reserv kan vara till stor hjälp om man får slut på ämnen att prata om under kvällen. Det sociala samspelet som pågår under en date innefattar så många olika delar, och just samtalsämnet i sig är en av dessa. Om du vet lite om personen i förväg, och ni har något gemensamt intresse så är detta oftast en god idé att börja prata om. Men det är inte alltid man vet vilka intressen den andra personen har, och då får man förbereda sig med mer generella dejting frågor. Vi har några förslag på frågor som kan vara till hjälp, men det bästa är egentligen att hitta på sina egna, som blir mer personliga. Men vad ska man tänka på för att det ska bli ett spännande och intressant samtal? Öppna frågor, som inte kan besvaras med bara "ja" eller "nej" är att föredra,  och gärna någonting som du själv är intresserad av och kan utveckla ytterligare. Men gör det inte för personligt direkt, eftersom det lätt kan skapa en obekväm stämning om personen inte ännu är redo att besvara detta.

Var Ärlig Och Intresserad

Det kanske viktigaste att tänka på är att man ska ställa ärliga frågor, det vill säga att det är någonting som man genuint vill veta om den andra personen, eller något som skulle vara kul att veta. Om man bara memorerar ett par dejting frågor, och ställer dom utan att vara alls intresserad, eller om man själv tycker att det man säger låter konstigt, så märks det. Man bör alltid vara beredd för att kunna svara på "Varför undrar du det?", och det behöver inte vara något invecklat svar, utan snarare tvärtom. Ett enkelt "För att jag vill veta mer om dig" räcker, men man behöver fortfarande själv tro på sitt svar. Om samtalet flyter på bra i övrigt, gäller det att försöka känna in när det är rätt läge för att ställa sin fråga.

Dejting Frågor Som Inspiration

 1. Vad gillar du för typ av mat?
  • Detta skulle man kunna jämföra med maten som ni har beställt, ifall dejten är på en restaurang, och utveckla samtalet på det sättet.
 2. Vilket är det bästa resmålet du varit på?
  • Har du också varit där? Kan det jämföras med ditt eget favoritresmål?
 3. Vad gillar du för typ av filmer?
  • Har du också sett filmen? Vad tyckte du i så fall om den? Gillar ni samma genre?
 4. Vad tycker du om *ett eget intresse*?
  • Det är oftast inte svårt att utveckla denna frågan, när den handlar om någonting som man själv är intresserad av. Man kan till exempel berätta om sina egna erfarenheter inom området.
 5. Vilken är den värsta dejten du har varit på?
  • Denna frågan bör man vara försiktig med, eftersom det kan få den andra personen att jämföra med eran nuvarande date. Så ställ inte denna frågan om du känner att er träff inte redan går bra, eller om det känns stelt, eftersom detta då kan förstärka upplevelsen genom att påminna om hur eran nuvarande date går.
Om du vill ha fler tips på dejting frågor så kan du besöka den här sidan.

Det här stycket fanns ursprungligen på denna bloggen. Hitta fler liknande artiklar på http://www.nätdejtingsidor.net/.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar