torsdag 3 december 2015

Att Dejta Personer Som Är Lika Konstiga Som Oss Själva

Eftersom alla människor är olika, så är det inte möjligt att hitta en partner som är exakt likadan som oss själva. Och egentligen kanske det bara är bra, hade vi stått ut med att umgås med en kopia av oss själva hela dagarna?


Men det finns ändå vissa attribut som vi själva innehar, och som vi gärna skulle vilja se hos en partner. Kanske är detta någonting som kan anses som lite eget, och inte delas av många andra. Då kan det kännas särskilt skönt att vara tillsammans med någon som förstår, och kanske till och med har samma egenhet. Detta kan skapa ett ännu starkare band, när andra personer tycker att någonting som man gör är konstigt, men tillsammans med sin partner blir det helt normalt, och man kan vara sig själv utan att behöva låtsas och tänka på hur man agerar hela tiden. I sin artikel på elitedaily.com skriver Lauren Martin:

If You’re Lucky Enough To Find A Weirdo, Never Let That Weirdo Go

If you’re lucky enough to be with someone crazy enough to let you into his or her weird world, cherish him or her and make sure never to let that person go.

Because relationships with weirdos are always better than with anyone who’s trying to be “normal.”
Hon fortsätter att beskriva alla positiva egenskaper dessa personer besitter, och vad man kan få ut av att vara tillsammans med ett "weirdo". Och sammanfattningsvis visar denna beskrivningen en stark person som väljer att gå sin egen väg, utan att hela tiden anpassa sig efter samhällets sociala normer, men ändå är villig att dela sina upplevelser.

Until you’ve met a weirdo, you’ve never understood the only world you need to judge yourself by is the world you create for yourself.

You also never experienced what it’s like to live in your own world, to never have to enter society again. Weirdos bring the only world worth caring about into yours.
Klicka här för att läsa hela artikeln...
Så kanske är den bästa partnern inte den som man föreställer sig direkt, eller den som visas frekvent i Hollywoodfilmer. Kanske är det istället den som du minst skulle ana vid första anblick, som verkar konstig, men ändå har någonting speciellt, någonting som man inte kan sätta fingret på. Vad tror ni? Har ni någonsin blivit förälskade i en person som ni aldrig hade kunnat tro skulle väcka sådana känslor hos er?

Liknande blogg om dejting och relationer:
http://adventuresaurusgirl.blogspot.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar